Statuja e padukshme shitet për 18,000 dollarë

Çdo gjë mund të konsiderohet një vepër arti. Edhe asgjë!

Një artist italian krijoi një skulpturë të padukshme të cilën e shiti për 18,000 dollarë.  Skulptura mban emrin  “Io Sono” (unë jam). 67-vjeçari italian Salvatore Gkaraou nga Sardenja shpjegon se ajo që nuk është e dukshme,  ka peshë …

“Zbrazësia nuk është asgjë më shumë sesa një hapësirë ​​e mbushur me energji. Si rezultat, ajo energji shndërrohet në grimca që ekzistojnë brenda nesh, diçka e ngjashme me mënyrën se si “ne ideojmë “Zotin” që nuk e kemi parë kurrë më parë”, theksoi ai.

Edhe nëse nuk është e dukshme, statuja ekziston, sipas Garau. Për artistin italian, vepra e tij është 1.5 metra e lartë dhe 1.5 metra e gjerë.  Sidoqoftë, sipas New York Post, kjo nuk është hera e parë që Garau bën një statujë të padukshme.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salvatore Garau (@salvatore_garau)