Gilberta zbulon “sekretet”: Iliri më shkruan në Whatsapp, i kam bërë bllok. Ja çfarë thotë konkurrenti

Puntatën e djeshme në Për’puthen +40, Gilberta ka zbuluar se Iliri tenton të komunikojë me të jashtë programit duke i shkruajtur në Whatsapp, por ajo nuk e pëlqen aspak këtë veprim.

Më pas Iliri ka treguar si është rrjedha e ngjarjeve që i ka shkruajtur Gilbertës ndërsa i kërkoi asaj që t’ia thojë që nuk i intereson.

Gilberta: Iliri vazhdon e më përmend nëpër story, në whatsapp më shkruan. Kudo i kam bërë bllok, por aty nuk di ti bëj.

Iliri: Është diçka humane.

Gilberta: Nuk më intereson humanizmi yt.

Iliri: Nuk ma ka thënë që nuk i intereson. Ka rëndësi dhe përmbajtja e mesazhit, e kam pyetur si është vetë, si është babai. I intereson apo jo, duhet ta thotë. Më ka marrë në telefon, nuk i përgjigjesha dot dhe mund të ma thoshte me mesazh që nuk i intereso