Klubet e Superiores fillojnë të mendojnë për merkaton, ja afrimet dhe largimet e para

Sezoni i Superioress apo përfundoi ndërsa tashmë 10 klubet e Superiores kanë nisur nga puna për të nënshkruar kontratat e reja.

Shumë futbollistëve u kanë përfunduar marrëveshjet dhe pritet të ketë një numër të konsiderueshëm rinovimesh. Gjithashtu edhe shumë lojtarë do të largohen. Normalisht ata do të zëvendësohen me të tjerë.

Më poshtë, njihuni me lëvizjet e para të skuadrave:

Teuta
Afrime:
 Aldrit Oshafi  (rikthim nga huazimi)
Largime:

VLLAZNIA
Afrime:
Largime:

PARTIZANI
Afrime: Alessio Hyseni (rikthim nga huazimi)
Largime: Roberto Dominguez, Donald Mëllugja, William Cordeiro, Erald Çinari

LAÇI
Afrime:

Largime: Kyrian Nëabueze, Adolf Selmani, Dorian Kërçiku, Klejdi Rapo, Bryan Joel Rodriguez

TIRANA
Afrime:

Largime:

KUKËSI
Afrime:

Largime: Patrick Eze, Numan Kurdic, Vesel Limaj, Mehdi Hetemaj, Godberg Cooper

SKËNDERBEU
Afrime:

Largime: Bekim Rexhepi, Leard Sadriu

KASTRIOTI
Afrime:

Largime: Patrik Bardhi, Realf Zhivanaj

DINAMO
Afrime:

Largime:

EGNATIA
Afrime:
Largime: