Vullkani pritet të shpërthejë sërish, evakuohet qyteti me dy milionë banorë

Çaste drithëruese për vajzën e vogël që ka humbur njërën këmbë dhe emocion i fortë për ata që panë filmimet teksa e vogla me protezën e vënë, arrin të ngjitet në një lartësi pranë një peme.

Gjatë saj, Antonella e vogël  përpiqet të ngjitet ndërsa nëna e saj vazhdimisht e inkurajon atë.

Antonella nuk është e sigurt nëse mund ta bëjë, por më në fund ia del, siç dëgjohet nëna e saj duke i thënë:

LEXO EDHE  Shembet ura në Siberi duke bllokuar hekurudhën më të gjatë në botë

“Ti mund ta bësh. Jo, ju nuk do të biesh. Je e fortë ”.

Pasi arrin të dalë nga hendeku, e vogla i buzëqesh nënës së saj të ngazëllyer.

Antonella nuk ishte e sigurt që mund ta bënte, por me inkurajimin e nënës së saj ajo ia doli.

Duke demonstruar kështu se ndihma për një fëmijë, me fjalë inkurajimi, durimi dhe besimi janë më të rëndësishme se çdo gjë tjetër.