Arsenal nënshkruan kontratë me talentin 10 vjeçar, emri i tij është Leo Messo

Arsenal ka nënshkruajtur me një talent të ri 10 vjeçar për t’a bërë pjesë të akademisë së tyre.

Është marrë nga Kenya, është 10 vjeç dhe quhet Leo Messo. Djaloshi i ri është pritur në mënyrë të veçantë nga topçinjtë dhe FIFA me një vlerësim 99 dhe me fanellën me numrin 9.

Në foto me të është menaxheri i tij i cili ka qenë edhe ish mbrojtës.