Salianji: 25 prilli u manipulua, do vijojmë betejën

Në studion e ‘Zonë e Lirë’ të Arjan Çani, deputeti i dalë nga zgjedhjet e 25 prillit me votat e marra në qarkune Korçës, Ervin Salianji foli për atë që ndodhi në zgjedhje të cilën e konsideruan si komedi. Salianji deklaroi se në 25 prill nuk humbi Lulzim Basha por Shqipëria, ndërkohë që për veten e tij tha s eka qenë pjesë e ekipit.

Opozita tha ai se si betejë nuk do të mbetet tek blerja e votës, por do të vazhdojnë ta kthejnë në aksion politik manipulimin e zgjedhjeve.

Ndërkohë për zërat kundër Salianji tha se ata janë grupi që nuk kanë folur kurrë për Ramën dhe tashmë dalin flasin kundër Bashës.

Ai konfirmoi faktin se PD do kërkoj rizgjedhje në nëntë qarqe. Korçë, durrësi, Gjirokastra, disa zona në Berat ku rezultati është shumë i ngushtë.