Komisioni Hetimor për shkarkimin e Metës, kush janë deputetët që votuan kundër

Kuvendi arriti të votonte ditën e sotme krijimin e Komisionit Hetimor për shkakrimin e Presdentit të Republikës Ilir Meta.

Drita jeshile u dha me 97 vota pro, 6 vota kundër dhe 1 votë abstenim.

Gjatë deputetët që votuan kundër, sipas raportimeve mediatike, janë:

  1. Elda Hoti
  2. Artur Roshi
  3. Lefter Maliqi
  4. Kujtim Gjuzi
  5. Fatjona Dhimitri
  6. Adriatik Alimadhi

Ndërkohë, e vetmja votë që ishte abstenim i takonte Ralf Gjonit.