Rama bën lëvizjet e para në kabinet

Pak ditë pas zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit, ku Partia Socialiste u shpall fituese me 74 mandate, kryeministri Edi Rama ka vendur të bëjë disa lëvizje në kabinet.

Në vendimet e fundit të Këshillit të Ministrave i është besuar detyra e zv.ministres së Arsimit, Bora Muzhaqit dhe zv.ministre e Mbrojtjes, Dallandyshe Bicit.

Aspasjana Kongo, zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë, lirohet nga kjo detyrë.

Kujtojmë se si Muzhaqi dhe Bici ishin të dy kandaditate për deputete në Qarkun e Tiranës, të cilat nuk siguruan dot votat e mjaftueshme për të siguruar një karrige në Parlamentin e ri të Shqipërisë, që pritet të mblidhet në shtator.