“Më lër pra të mbaroj”, Endri Shabani përplaset me Eni Vasilin dhe braktis studion: Po mirë, bëjeni emisionin vetë

Drejtuesi i Nismës Thurje, Endri Shabani është përplasur mbrëmjen e sotme me moderatoren Eni Vasili, gjatë një debati ku po flitej përse partitë e vogëla dështojnë në Shqipëri.

Teksa Endri Shabani kishte radhën për të folur, Eni Vasili e ndërpreu, gjë e cila nuk u prit mirë nga Shabani, i cili i kërkoi që ta linte të përfundonte.

Vasili i tha që jo nuk e lë të përfundojë dhe ky i fundit duke pretenduar se kishte gjysmë ore që dëgjonte të tjerët duke folur dhe tashmë po e ndërprisnin, u ngrit nga studioja dhe u largua.

Pjesë nga biseda:

Endri Shabani: Më lër pra të mbaroj. Keni gjysëm orë që flisni.

Eni Vasili: Po, jo stë lë. Po pse ti do ma bësh programin e emisionit mua?

Endri Shabani: Po mirë, dakord bëjëni emisionin vetë.

Eni Vasili: Je i lirë të bësh c’të duash. Kjo tregon nervozizmin e humbjes.