Mbeti i vrarë në atentatin e prokurorit, familja e Andi Malokut kërkon dëmshpërblim

 

Pas ngjarjes së ndodhur në 1 nëntor të vitit 2019, ku mbeti i vrarë, Andi Maloku, familja ka kërkuar në Gjykatë dëmshpërblim pasuror ndaj dy të pandehurve, Redjan Rraja dhe Ariol Halilaj.

Maloku ka mbetur i vrarë në makinën e prokurorit Arjan Ndoj, i cili është thirrur në seancë ditën e  sotme në Gjykatën e Posaçme, por nuk është paraqitur.

Procesi për atentatin e bujshëm ndaj Prokurorit dhe dy personave të tjerë pritet të gjykohet në themel, por dy seancat e para kanë dështuar.