Skandali me furgonin e mallrave, shfajësohet Bashkia e Beratit: Po ndihmonim familjet e prekura nga pandemia

Bashkia e Beratit ka reaguar pas skandalit që u denoncua mbrëmjen e sotme nga Tomorr Alizoti i PD-së, i cili bllokoi një kamion që shpërndante mallra për fushatën e PS-së, sipas Alizotit.

Bashkia e Beratit sqaron se këto mallra po shpërndaheshin si ndihma për familjet e prekura nga pandemia.

Reagimi i plotë:

Bashkia Berat gjatë periudhës së pandemisë ka organizuar në ambientet e sallës së konferencave, mallra të ndryshëm për ndihmë ndaj familjeve të prekura nga pandemia.

Si rrjedhojë e kërkesës së strukturave të Bashkisë Berat për të organizuar aktivitete me grupet e interesit duke respektuar masat anti COVID, ka lindur nevoja e transferimit të bazës materiale nga salla e konferencave në magazinat e Drejtorisë Arsimore.

Strukturat e autorizuara kanë filluar zhvendosjen e këtyre materialeve në magazinat e përcaktuara.

Çdo tentative për të penguar funksionet e Bashkisë Berat tregon qartazi dëshpërimin e subjekteve politike të caktuara që kërkoj me çdo kusht të tensionojnë situatën dhe të njollosin qetësinë e zhvillimit të fushatës zgjedhore në qytetin e Beratit. Organet ligj-zbatuese duhen të ndjekin të gjitha hapat ligjore dhe ne garantojmë bashkëpunimin dhe transprencën maksimale në sqarimin e çdo akuze të motivuar nga verbëria politike.

LEXO EDHE  43-vjeçares i djegin makinën në Durrës