“Jeni llumi i shoqërisë”/ Del biseda e Andit me Princin në prapaskenë pas sherrit me Jasminën

Disa ditë më parë, pati një diskutim të ashpër mes Princit dhe Jasminës pasi ai i konsideroi vajzat si “llumi i shoqërisë”. Për këtë, Jasmina thotë se Andi, i cili është deklaruar për të, nuk bën asnjë reagim dhe qëndron posesiv ndaj diskutimeve në studio. Por Andi sqaroi se nuk e ka kuptuar fjalën e përdorur nga Princi dhe e ka kapur në prapaskenë për të folur.

Princi: Më tha nëse cënon Jasminën, më cënon dhe mua. I thashë që nëse më prek familjen…

Andi: Nuk bën të kalosh në ofendime. E di çfarë do të thotë të preket morali i familjes.

Princi: Atë ditë kërkova falje se doja ta mbyllje këtë muhabetin.

Jasmina: E mbylle me kaq. Andi çfarë po thoje? Jam më e interesuar për takimin tonë jo për Princin. Të kam thënë dhe më parë që kam nevojë për mbështetje. Nuk është Princi i pari që më është kundërvënë dhe ke qenë pasiv.

LEXO EDHE  Scarlett Johansson padit kompaninë e Disney: Më shkaktoi 50 milion dollarë dëm