Kandidati i VV, Iliaz Shehu paraqet programin me 13 pika

Kandidati  për qarkun e Lezhës, Lëvizjes i Vetëvendosjas me Qendër në Shqipëri, Iliaz Shehu, ka paraqitur programin e tij me 13 pika për zonën ku kandidon.

Me anë të një postimi në Facebook, Sheu shkruan se ai do të jetë zëri i qytetarëve lezhjanë dhe shqiptarë në parlament.

Ja postimi i Shehut:

13 pikat programore për Shqipërinë dhe për Qarkun e Lezhës

Duke ju ftuar që t’i lexoni këto 13 pika programore, po gjej edhe rastin që të falenderoj të gjithë ata aktivistë, qytetarë, profesionistë me të cilët arritëm të dalim në këto pika, të cilat do të mbrohen dhe përcillen në parlament nga ana ime. Zëri im do të jetë në shërbim të qytetarëve dhe këtyre pikave programore për ta dhe për vendin tonë.

Fryma e cila na përshkon, të cilën e ndjekim dhe përpiqemi që vazhdimisht ta fuqizojmë, merr kuptim dhe realizohet vetëm atëherë kur përqendrohet në pika programore, kurse pikat programore marrin kuptim dhe konsistencë vetëm kur garantohen nga kjo frymë që nuk ndalon.

Me pika programore krejt të drejta, për një politikë #KrejtTjetër :

LEXO EDHE  VIDEO/ Me shpejtësi 156 km/h, çfarë ndodh natën në aksin Sauk-Teg