“Hodhëm një hap të madh drejt Europës”, Alban Xhaferi reagon pas pagesës te Tatimet

Sponsori i Vllaznisë, Alban Xhaferi reagon pas shlyerjeve të një pjesë të detyrimeve që klubi ka ndaj tatimeve dhe sigurimeve shoqërore.

Kryetarja e Bashkisë, Voltana Ademi zbuloi në rrjetet sociale se ditën e sotme, Bashkia Shkodër së bashku me sponsorin Xhaferi kishin paguar rreth 39,166,600 lekë për sigurimet shoqërore dhe tatimeve, ndërsa kanë lidhur edhe një marrëveshje për shlyerjen e të gjithë borxhit.

LEXO EDHE  Rrapaj modest: Do ta quaja veten shpëtimtar nëse do të fitonim, golin ia dedikoj familjes

Përmes një postimi në rrjete sociale, Xhaferi shkruan se sot është hedhur një hap i madh drejt Europës.

“Sot kemi hedhur një hap të madh drejt Europës. Nesër në dashtë Zoti e realizojmë me sukses endrrën tonë”, shkruan Xhaferi.