Çfarë është ky shpend? ‘Zogu ‘fantazëm’ i fut tmerrin gruas (Video)

Një zog i rrallë dhe i mrekullueshëm u pikas nga një grua e cila fillimisht kujtoi se ishte trung. Ajo u ndesh me zogun e pazakontë të vendosur në një gardh, në Chibolo, Kolumbi.

Ndërsa ajo dhe një fëmijë u afruan tek zogu, ai zbuloi gojën e tij të madhe. Ky është momenti kur një zog i rrallë me pamje të çuditshme trembi gruan në Kolumbi.

Gruaja e cila nuk pranoi të identifikohej, fillimisht mendoi se zogu ishte pjesë e postës, përpara se të kuptonte se ishte një “potoo” e madhe e pakapshme, ose Zog fantazmë.

Ajo filmoi zogun e kamufluar që qëndronte në mënyrë perfekte i qetë në majë të gardhit në Chibolo, në rajonin verior të Magdalenës, para se të lëvizte kokën dhe të zbulonte gojën e tij të madhe kur iu afrua.

Kur zogu zbulon sqepin me formën  pazakontë, gruaja mund të dëgjohej duke bërtitur me të madhe.

LEXO EDHE  Habit ‘Udhëtari i kohës’: UFO-t do të vijnë në Tokë, në maj të vitit 2022

Krijesa me pamje të çuditshme, është e njohur për thirrjen e saj fantazmë,

Gruaja tha: Herën e parë që e pashë mendova se ishte një shkop por ai lëvizi dhe unë iu afrova.

“Zogu hapi sytë dhe gojën dhe më trembi shumë, por duke qenë kaq i çuditshëm vendosa të bëj fotografi dhe të regjistroj videon”.

‘Kur u afrova, unë ngrita dorën, dhe ai hapi gojën ”.

Ajo shpjegoi se kishte vizituar fermën të paktën pesë herë para se të shihte dhe nuk e kishte parë kurrë krijesën, por fqinjët kishin dëgjuar për zhurmën e zogut.

Ajo tha se speciet e këtyre zogjve nuk ishin parë në fermë për më shumë se 15 vjet.