Tayna lë pa fjalë ndjekësin: Gjoksin e djathtë e kam pak më të madh

Këngëtarja Doruntina Shala, e njohur me emrin e artit Tayna, së fundmi i ka dhënë kënaqësinë fansave të saj t’i bëjnë pyetje të ndryshme në Instagram me anë të rubrikës “Ask me a question”.

Një ndjekës e pyeti për gjoksin e saj, nëse është i bërë me operacion apo është natyral. Tayna i përgjigjet me shaka: “Janë origjinal dhe ai i djathti është pak më i madh se i majti.”