Adele dhe Simon Koneck zyrtarisht të divorcuar pas dy vitesh

Adele dhe Simon Konecki janë ‘zyrtarisht të divorcuar’ gati dy vjet pas ndarjes së tyre. Lajmi vjen pasi këngëtarja mori ndërmjetësues për të bërë ndarjen e pasurisë së saj prej 140 milionë paundësh.

Pasi konfirmuan ndarjen, dyshja u dakordësua për kujdestarinë e përbashkët të djalit të tyre Angelo.

Adele dhe 46-vjeçari u takuan për herë të parë në 2011 dhe mirëpritën djalin e tyre në tetor 2012. Një burim tha asokohe se “marrëdhënia e tyre evoluoi dhe u bënë më shumë si miq sesa të dashuruar “