Basha me qytetarët: Gati plani për rimbursimin e atyre që kanë kaluar COVID-in

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha u takua me disa qytetarë në Tiranë në njësinë 4.

Teksa bisedoi me një qytetare që ka kaluar COVID-in, Basha u shpreh se PD ka gati një plan për rimbursimin e atyre që kanë kaluar COVID-19.

Pjesë nga biseda

Qytetarja: Pensionin e kam 260 mijë lekë. Duhet të merrja më shumë.

Lulzim Basha: Në çfarë viti ke dalë në pension.

Qytetarja: Kam dalë parë 6 vitesh. Unë kalova dhe koronavirusin. Nuk shkova në spital se thashë po vdes andej.

Lulzim Basha: Sa të shkoi fatura.

Qytetarja: Më shkoi 1 milionë e 800 mijë lekë. Tani nuk e di ku t’i marr që të laj borxhin. Ky vampirë po na e merr gjakun.

Lulzim Basha: Duhet të bëhemi bashkë që më 25 t’i japim fund. Ne po bëjmë gati një plan që ata që kanë kaluar COVID-in të marrin ndihmën siç e kanë marrë të gjithë vendet.

LEXO EDHE  Basha nga Durrësi: Refuzoj dhunën, nuk ka uragan që do të na ndali