Greqi: Konfirmohen 2,147 raste të reja me coronavirus, 357 të intubuar, 22 vdekje

EODY konfirmoi sot 2147 raste të reja të regjistruara në 24 orët e fundit të coronavirusit në vend, nga të cilat 16 u identifikuan pas kontrolleve në portat e vendit. Numri i përgjithshëm i rasteve është 182.783.

Numri i testeve të kryera arriti në një total prej 55,543, nga të cilat 25,131 ishin të tipit molekular dhe 30,412 ishin të shpejta. Bazuar në rastet e konfirmuara të 7 ditëve të fundit, 55 raste konsiderohet se kanë të bëjnë me udhëtime nga jashtë dhe 2,492 kanë të bëjnë me një rast tashmë të njohur.

Numri i pacientëve të trajtuar nw intubim është 357, ndwrkohw qw nga fillimi i pandemisë, 1,291 pacientë janë larguar nga ICU . Pranimet e reja të pacientëve Covid-19 në spitalet e territorit janë 299. Gjithashtu EODY konfirmoi edhe 22 vdekje tw reja nga Covid 19, ndërsa që nga fillimi i epidemisë janë regjistruar gjithsej 6,343 vdekje.