Kursi i këmbimit/ Leku zhvlerësohet ndaj valutave kryesore

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të enjten euroja ruajti vlerën të pandryshuar me lekun, ndërsa dollari amerikan u forcua me 0.14 lekë, krahasuar me një ditë më parë.
Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha e gjelbër amerikane këmbehet me 101.51 lekë ose 0,14 lekë më shumë.
Euroja këmbehet me 123.38 në të njëjtën vlerë sa një ditë më parë.
Ndërsa paundi britanik dhe franga zvicerane u forcuan në raport me lekun, përkatësisht me 0.02 lekë dhe 0.18 lekë.
Monedha britanike këmbehet sot me 138,64 lekë dhe franga zvicerane me 114.31 lekë.
LEXO EDHE  Infektimet me Covid, Bino: Situata pandemike në vend, kambanë alarmi!