Gjekmarkaj akuza të forta Ramës: Se pranon evropa, marrëveshja me Erdogan për të luftuar Gylenistët, kërkoi falje Berishës

Gjekmarkaj e akuzoi kryeministrin se ka devijuan partneritetin strategjik. Sipas Gjekmarkajt, Ramën nuk e parnon Evropa dhe është kthyer drejt Erdogan. Ndërkohë që akuzë të rëndë hodhi edhe për marrëveshjet.

“Ka lëvizur aksin e partneritetit strategjik. Është pritja që i bëhet një vasali që po e shndërron vendin në nevojtore. Pritje që i bëhet një të ngjashmi për interesa të tjera të vogla. Është pritje që i bëhet për të sulmuar gylenistët dhe për të future vëllain e Erdoganit që drejton shkollat në Turqi.

LEXO EDHE  986 të infektuar me koronavirus në 24 orët e fundit (Harta e të prekurve)

Rama nuk na sjell dot shkollat e Evropës por vesh çitjanet dhe shkon me vrap në Turqi.  Ramën nuk e pranon Evropa” tha Gjekmarkaj.

Rama: Nëse barcaletat e mia arrijnë të bëjnë atë që t ëtjerët se kanë bërë disa vjet mirsevini në barcaletat e mia. Ai përmendi fjalë të rëndë dhe nuk kam asgjë me të.

Gjekmarkaj: Kërkoi falje Berishës se e keni akuzuar Berishën me përafrimin e tij me Turqinë. Ai nuk u afrua kaq sa ti. Është më proevropian sesa ti.