Skandal/ reshjet e shiut zbulojnë investimin e dobët në rrugën e Borshit pa mbushur viti nga përfundimi/VIDEO

Çahet rruga e Borshit, një investim i vitit të kaluar. U deshën pak shira që investimi të shkatërrohet dhe kjo si paojë e cilësisë së dobët të punimeve.

Shkarja e rrugës si pasojë e reshjeve.

Rruga është investim i këtij viti. Investimi ka përfunduar në qershor, ndërsa me shiun e fundit është dëmtuar.

LEXO EDHE  "Serbia, akt teatral me tanke e avionë", Rama: Ja si i kam raportet me Albin Kurtin