Vendimi/ Qeveria i jep 46 mln lekë Akademisë së Shkencave, për projekte kërkimorë lidhur më Covid

Rreth 46  milionë Lekë janë akorduar nga qeveria Akademinë e Shkencave në mbledhjen e fundit të Këshillit të Ministrave.

Fondi, sipas vendimit, do të përdoret për mbulimin e shpenzimeve për projektet studimore dhe kërkimore lidhur me COVID-19.

LEXO EDHE  OBSH përshëndet Britaninë por thotë se bota ka nevojë për më shumë se 3 ose 4 vaksina

Shuma monetare, sqarohet në VKM, përballohet nga fondi rezervë i buxhetit të shtetit, miratuar për vitin 2020.