Tabaku: Në Tiranë, prej 5 vitesh sheh vetëm beton

Foto e publikuar nga Tabaku

Ish-deputetja e Partisë Demokratike Jorida Tabaku shprehet se, prej 5 vitesh në qytet sheh vetëm beton, pluhur, maune dhe gropa që ngrenë lart e më lartë godina.

Në reagimin e saj në rrjetet sociale, ajo thekson se, “kryebetonieri që shitet si ambientalist shton kullat në Tiranë. Pastaj ato i bekon si pemë dhe pyllin e betonit e quan orbital. Ndërsa Tirana zhytet në errësirën e kullave dhe zhulin e betonit”.

LEXO EDHE  Mësues, polic, punonjës bashkie, ja rastet e reja me Covid-19 në Berat

“Kështu një ditë prej ditësh çibani real do të marrë përgjigjen e merituar për paudhësitë e tij gjithë këto vite.  Që realiteti i qytetit të mos jetë më i një vendi ku çimento dhe pluhuri zënë vendin e oksigjenit”, përfundon Tabaku.