Nga garat me makina në porno, ish-pilotja e lumtur me profesionin e ri: Fitoj para duke u argëtuar!

Renee Gracie garonte në kampionatin “Supercars”, por prej disa muajsh ajo është bërë pjesë e një programi për të rritur, aty ku fiton 11 mijë euro në ditë.

25-vjeçarja australiane duket më e kënaqur se kurrë me profesionin e saj të ri.

“Në të shkuarën isha pjesë e garave me makina, ndërsa tani jam në një sektor ku argëtohem dhe fitoj shumë para”, është shprehur së fundmi ish-pilotja, e cila vijon me sukses karrierën në industrinë programeve me pullë të kuqe.