OFL u kërkon justifikimin e pasurisë 3 të dënuarve (EMRAT)

OFL u ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë 3 të dënuarve.

Ata janë:

  • Ferdinand Etemi, banues në Berat, i dënuar për veprën penale “Shfrytëzimi i prostitucionit”;
  • Elton Drapi, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i të miturve”;
  • Dorian Memaj, banues në Shkozë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë”, e kryer në bashkëpunim.
LEXO EDHE  Komisioni i Sigurisë rrëzon dekretin e Presidentit për ndryshimet në ligjin për Policinë e Shtetit

“Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme”, njoftoi policia.