Ndryshon kupola drejtuese në Drejtorinë e Kufirit dhe Emigracionit Morinë (DETAJE)

Ndryshon kupola drejtuese në Drejtorinë e Kufirit dhe Emigracionit Morinë.

Shefi i stacionit të Pikës Kufitare Morinë, Ermal Haxhi, mësohet se do të transferohet në Lezhë.

Raportohet se në vend të tij do të vijë Arbër Alimadhi.

Burime për mediat, bëjnë me dije se ndryshime priten edhe në Drejtorinë e Policisë së Kukësit.