Menaxheri i VIP-ave tregon dy produktet më të çuditshme s*ksuale që iu ka bërë reklamë

Menaxheri i vipave, Xhani Demika, i ftuar në emisionin “Kafe shqeto” në Syri Tv, foli për  situatën që është krijuar në tregun muzikor si pasojë e Covid-19.

Gjithashtu ai u ndal edhe tek rrjetet sociale dhe reklamimi që ai bën si një punë. I pyetur nga moderatori Flavio Qarri se cili është produkti më çuditshëm që i kanë sugjeruar, ai u përgjigj:

“Janë dy produkte në fakt, njëra ishte mjaltë, tjera ishte xhel që shërben që meshkujt mos të vijnë shpejt në qejf dhe të zgjas sa më shumë marrëdhënia seksuale”, u shpreh Demika.