Pastorja braktis kishën për tu bërë striptiste, poston foto e video provokuese në Instagram

Nikole Mitchell, nënë e tre fëmijëve, ka zbuluar së fundmi se gjithmonë ka dashur të bëhej kërcimtare erotike, por ishte rritur në një familje kristiane që kishte zbehur ëndrrat e saj të famës.

Ish-pastorja ka hequr dorë tashmë nga kisha dhe është bërë striptiste me mijëra fansa online. Ajo gjithashtu ka deklaruar se është biseksuale dhe në profilet e karrierës së saj citon si profesione “striptiste, kërcimtare dhe modele”.

Nikole poston rregullisht foto gjysmë të zhveshura në Instagram për 42,000 ndjekësit e saj si dhe në rrjetin me pagesë OnlyFans.

36-vjeçarja britanike thotë se është rritur në një familje strikte Baptiste ku ishte mësuar të besonte se “dëshirat dhe trupi i saj ishin të lindur mëkatarë dhe të këqinj”. Kështu që Nikole u martua dhe u bë pastore, një veprim për të cilin thotë se ishte njëfarë rebelimi pasi për familjarët e saj, vendi i gruas ishte në kuzhinë dhe duke u kujdesur për fëmijët.

Nikole nisi dyshimet mbi seksualitetin e saj në 2016 kur ndoqi një performancë të orientuar nga LGBT, dhe thotë se kuptoi se ishte biseksuale apo panseksuale.

E dija që nëse e deklaroja veten time do të humbisja gjithçka, sepse kisha nuk është mirëpritese ndaj biseksualëve”, thotë ajo.