Nëndrejtoresha e shkollës 9-vjeçare në Ersekë, rezulton me koronavirus

Një tjetër rast pozitiv me Covid-19 në shkollën 9-vjeçare në Ersekë. Pas mësueses së fizikës e cila rezultoi të dielën pozitive për koronavirus, është prekur edhe nëndrejtoresha e shkollës.

Mësohet së ajo është karantinuar në banesë. Mësimi vijon normalisht sipas rregullave dhe protokollit dhe mësueset e prekura janë zëvendësuar.

Ndërkaq kontakteve të afërta të nëndrejtoreshës së shkollës 9-vjeçare iu janë marrë tamponët.