Fshataret kineze që po “tërbojnë” rrjetin anembanë botës (Foto)

Weibo.com ka publikuar fotot e disa vajzave fshati në Kinë teksa ato merreshin me punë të zakonshme, por janë sjellë në një formë tejt provokuese.

Fotot e tyre u kanë kanë bënë “flakë” rrjetit dhe po komentohen anembanë botës për bukurinë e tyre. Ndoshta nuk do ta besoni, por këto janë me të vërtetë vajza fshati.

Image
Image
Image
Image
Image
Image