Fernando Santos tregon se kur do të tërhiqet Ronaldo nga futbolli

Trajneri i Portugalisë, Fernando Santos, ka folur për Cristiano Ronaldo, duke thënë se CR7  dëshiron të luajë pa asnjë dyshim deri në moshën 40-vjeçare.

Por sipas trajnerit kampion Europe, Cristiano Ronaldo është një lojtar që nuk dëshiron për asnjë moment të ulë nivelin e tij dhe do të tërhiqet përfundimisht në momentin që kupton që nuk mund të performojë në nivelin aktual.

“Cristiano dëshiron të luajë edhe për pese vite të tjera, por ai nuk e di nëse mundet ta bëjë diçka të tillë.

Mund të vijë një pikë kur ai mund të mendojë se nuk mund t’ia dalë më dot, pasi nuk do të jetë më në këtë formë.

Ronaldo është një lojtar që nuk dëshiron ta ulë nivelin e tij dhe kur të jetë afër fundit ai do të heqë dorë vetë”, u shpreh Santos.