VIDEO/ Arratisje spektakolare nga salla e gjyqit, pamjet që po bëjnë xhiron e botës

Një burrë i dënuar për trafik droge ka arritur të largohet në mënyrë spektakolare nga salla e gjyqit.

Në mënyrë spektakolare ka qenë dhe moment që një efektiv i policisë në tentativë për tandaluar në shkallë është hedhur nga bordura e shkallës.

I pandehuri arriti të zbresë shkallët me këmbë, ndërsa polici rrëzohet dhe mbërrin në fund të shkallëve i plagosur.

Ndërkohë, policia ka shpallur në kerkim personin e arratisur.