Përfundojnë votimet e kandidatëve të PD në Tropojë, eliminohet ish-kryebashkiaku

Votimet e PD në Tropojë kanë përfunduar ndërsa kandidatët që do të kalojnë në fazën tjetër janë: Isuf Cela, Xhem Nezaj, Mimoza Hajdarmataj, Lush Susaj dhe Feride Rrahmani.

Ndërkohë vihet re që është eliminuar nga gara ish-kryetari i bashkisë Besnik Dushaj. Mësohet se ai u eliminua me 227 vota kundër.

Edhe qytetarët e Kukësit kanë skualifikuar ish-kryebashkiakun Bashkim Shehu, ndërsa në fazën tjetër kaluan: Admir Sinamati, Arben Cejku, Ibrahim Bruka, Sahit Prizreni, Vjollca Vata.

Ndërsa në Degën Has kaluan në fazën tjetër: Avenir Peka, Demush Kastrati, Elez Maci dhe Ismet Jaku.