Amnisti nga UEFA? KF Skënderbeu del me deklaratë zyrtare!

Ditën e sotme në median e shkruar është përfolur se Skënderbeu mund të falet nga UEFA në kongresin e 2 marsit të vitit 2021.

Lidhur me këtë lajm ka reaguar edhe vetë klubi korçar në faqen zyrtare teksa mohon në mënyrë kategorike që kjo të jetë e vërtetë.

Reagimi i FK Skënderbeut:

Në përgjigje të interesit të tifozëve bardhekuq, jemi të detyruar të mohojmë kategorikisht lajmin e publikuar sot në median e shkruar dhe online.

Faleminderit për dashamirësinë e treguar por lutemi të jeni më korrekt në lidhje me lajmet e publikuara.

Me respekt,

KF Skënderbeu