Hakerat i vjedhin adresën në rrjetin social shefit të sigurisë Kibernetike

Zafir Berisha është emëruar këtë fillim-javë, si Koordinator për Siguri Kibernetike të Kosovës. Por një incident sa i rëndë dhe po aq qesharak i ka ndodhur vetëm pas pak orësh, pasi ka marrë këtë detyrë të rëndësishme.

Menjëherë pas publikimit të vendimit të qeverisë së Kosovës për emërimin e tij një grup hakerash të cilët pretendojnë se janë nga Presheva, i kanë marrë nën kontroll shefit të sigurisë për kibernetikën llogarinë personale në FB.

Do të kalonin disa orë që llogaria e Zafir Berishës ti rikthehej atij, por kaq ka mjaftuar që ai të bëhej objekt talljesh në rrjet.