Kanye West bën deklaratën e çuditshme për të bijën: Nëse më vrasin, mos i lër të të…

Reperi Kanye West vijon përsëri me deklarata të forta në profilin e tij në Twitter. 43-vjeçari, ngjalli shqetësim të madh në publik, pas një postimi shqetësues në lidhje me frikën e tij se ai do të vritet dhe se do t’i merret vajza e tij e madhe, North.

“North, po shkoj në luftë dhe po vendos jetën time në vijë dhe nëse më vrasin, mos e lër kurrë “median e bardhë” të të thotë se nuk kam qenë një njeri i mirë…Kur njerëzit kërcënojnë të të nxjerrin nga jeta ime, thjesht dije se të dua shumë.” – shkruante ai.

Edhe pse postimi më pas u fshi, ndjekësit i shkruanin reperit.

“Ne e pamë postimin tënd të fshirë. Të duhet ndihmë nga mjekët, familja dhe miqtë. Kjo nuk do të përfundojë mirë pa ata. Sidomos pa mjekët’.

Image