Horror! Babai i 5 vajzave i çan barkun gruas shtatzënë për të parë se çfarë gjinie ishte fëmija

Një ngjarje horror në Indi. Babai i pesë vajzave preu barkun e gruas shtatzënë për të zbuluar nëse ajo priste një djalë apo jo.

Kjo pasi ai e dëshironte shumë një djalë. Burri ndodhet në paraburgim pas incidentit të rëndë. Gruaja ndodhet në gjendje të rëndë në spital. Ajo është shtatë muajshe shtatzënë.

Përkundër fushatave të shumta qeveritare gjatë viteve të fundit, preferenca për djemtë mbetet e fortë midis prindërve indianë. Shumë prej tyre vazhdojnë t’i shohin djemtë si një investim dhe vajzat si një detyrim.