Durrësi mbulohet nga tymi/ Forcat xhenjere hedhin në erë pallatin e dëmtuar nga tërmeti (Video)

Një pallat i cili u dëmtua nga tërmeti i 26 nëntorit në Durrës, është futur në plan për t’u shembur ditën e sotme. Siç shikohet edhe nga pamjet, ditën e sotme është bërë një shpërthim i kontrolluar i mureve të brendshme të pallatit.

Ndërkohë që pas dy javësh pritet shembja përfundimtare. Nga ky shpërthimi mësohet se nuk ka dëme materiale.

Shpërthimi ka qenë i kontrolluar me qëllim për të dobësuar strukturën e brendshme në mënyrë që në shpërthimin e radhës të mund të shembet.

Pallati i ndërtuar u dëmtua nga termeti i 26 nëntorit dhe kishte 180 apartamente.