Pandemia përfundoi apo u harrua? Foto nga jeta e natës në Wuhan

Banorët në Wuhan e kanë harruar tashmë pandeminë dhe i janë rikthyer jetës normalisht. Qyteti me 11 milionë banorë që u konsiderua si epiqendra e virusit vdekjeprurës së koronavirusit tashmë i kujton si një ëndrra të këqija pamjet me viktima në mes të rrugës dimrin e kaluar.

Mediat botërore tashmë kanë sjellë pamje të Wuhanit të ditëve të sotme ku shihet qartë jeta e natës që zhvillohet në qytetin kinez më të lakuar të kohëve të fundit.

Pa maska, pa distancë. A thua pandemia e koronavirusit ka marrë fund në Kinë?