Cikloni i fuqishëm godet Kretën/ Shihni pamjet dramatike (Video)

Cikloni mesdhetar ka mbërritur gjithashtu në Kretë , duke prekur më shumë pjesën perëndimore të ishullit.

Shirat kanë filluar në mesditë në prefekturën e Chania dhe nga ora 5 pasdite ishte 71 mm shi ishte regjistruar  në Paleochora .

Fenomenet e motit intensiv u shfaqën edhe në Heraklion. Shumë zona të Heraklionit u zhytën në errësirë , të tilla si lagjet përreth Ai Giannis në Knossos.

Në të njëjtën kohë, luhatjet e vazhdueshme të situatës aktuale krijuan shumë probleme.

Rrugët janë kthyer në shumë vende sikur janë lumenj, të tilla si Giofyros, por edhe brenda qytetit e nëpër lagje.