‘Isha i përgatitur për pandeminë’/ Flet aktori i filmit që parashikoi koronavirusin

Me siguri e keni parë filmin Cotagion, skenat e të cilit po i përjetojmë sot në realitet prej Covid-19.

Një prej aktorëve të filmit të famshëm të Hollyëood, Jude Laë foli për për historinë e një virusi vdekjeprurës.

Aktori i njohur u pyet në lidhje me faktin se kaq shumë njerëz i janë drejtuar filmit “Contagion” mes një pandemie, dhe ai u shpreh kështu:

“Më duket pak e çuditshme që të gjithë u kthyen për të parë filmin, në mes të asaj që po ndodhte vërtet”, i tha drejtuesit të emisionit. “Ju mjafton të ndizni lajmet, nuk keni nevojë të shihni filmin.”

Aktori tha se ishte i përgatitur për këtë pandemi, që prej 10 vitesh, pra, që prej publikimit të filmit. “Nëse jam i sinqertë, një nga kujtimet ose përvojat më ndikuese në atë film ishin mjekët dhe virologët që po na këshillonin,” tha ai.