Kishte inat operacionet plastike dhe playbackun, sot Elvana i ka bërë dhe vetë

Koha ka provuar që jo gjithmonë tentativat për të bërë një gjë më të mirë arrjnë sukses.
Në përpjekje për të mbajtur një pamje rinore, aktorët dhe këngëtarët kanë kryer ndërhyrje estetike, një prej tyre dhe Elvana Gjata.

Diku hunda, pak fillera në buzë, mollëza kanë sjellë një Elvanë tjetër. Por duket se vite më parë Elvana kishte një problem me ata që bënin operacione plastike dhe që sic i quante ndryshe Fake.

LEXO EDHE  Ndodh në BBV/ Fifi dhe Paloma puthin në buzë njëra-tjetrën

Në këngën e mëposhtme ajo i sulmon ata që janë plastikë dhe këndojnë playback.