Si po rrezikohet përhapja e virusit me provimet në Universitete/ Denoncimi

Ish-deputeti demokrat Luçiano Boçi, përmes rrjeteve sociale, tha se po rrezikohet përhapja e virusit me provimet në Universitete.

Boçi shkruan se ndërsa e gjithë Bota i ka Universitetet në “online”, vetëm këtu tek ne vazhdohet t’i vendosin studentët në rresht, për t’i rrasur në provim.

“Mesazhi i dalë nga Fakulteti i Drejtësisë, është i tmerrshëm.

Pranohet dhe argumentohet përhapja masive e virusit, por nuk hiqet dorë nga futja në turmë, në salla të mbyllura e studentëve dhe e pedagogëve!!!!

Gjithçka i ngjan një udhëtimi drejt ferrit.

Më fatlumët do kthehen shëndosh e mirë. Për të tjerët nuk dihet”, shkruan Boçi.

Postimi nga Luçiano Boçi

KASAPHANË 2020

Ndërsa e gjithë bota i ka Universitetet në “online”, vetëm këtu tek ne vazhdohet t’i vendosin studentët në rresht, për t’i rrasur në provim.

LEXO EDHE  KFOR-i largohet nga pika kufitare në Jarinjë

Mesazhi i dalë nga Fakulteti i Drejtësisë, është i tmerrshëm.

Pranohet dhe argumentohet përhapja masive e virusit, por nuk hiqet dorë nga futja në turmë, në salla të mbyllura e studentëve dhe e pedagogëve!!!!

Gjithçka i ngjan një udhëtimi drejt ferrit.

Më fatlumët do kthehen shëndosh e mirë. Për të tjerët nuk dihet.

Dhe i gjithë ky ngulmim, për t’i çuar studentët në kasaphanë, lidhet me një qëllim.

Të quhen sikur u bënë zgjedhjet fiktive të 30 Korrikut!

Rama rri e vështron kasaphanën e orientuar nga ai vetë.

Atij i duhen me çdo kusht Universitetet, jo jetët e studentëve.

Kriminale dhe amorale!!!!