Këto janë gabimet që bëjnë nga takimi i parë deri tek i fundit

Një eksperte lidhjesh nga Australia ka zbuluar gabimet kryesore që bëjnë njerëzit në një takim.

Bëhet fjalë për ato gabime që e bëjnë personin me të cilin keni dalë t’ju injorojë dhe të mos ju ftojë më kurrë.

Samantha Jayne ndau në faqen e saj arsyet pse kjo gjë ndodh.

“Nëse kjo ju ka ndodhur ndonjëherë, mund t’ju bëjë të ndiheni në ankth edhe me partnerët e ardhshëm dhe të keni një vetëbesim të ulët,” shpjegon Jayne online.

LEXO EDHE  Shkencëtarët zbulojnë në shkretëtirë gjurmë të përbindëshit të detit (Foto)

Ja cilat janë sipas saj aryset që e bëjnë një takim të parë të jetë dhe i fundit:

-Përmendni shumë herët dhe shpesh ishin

-Flisni për krijimin e një familje, dasmën, fëmijët

-E pyesni nëse është gati për një lidhje shumë serioze

-Flisni për papunësië

-I bëni shumë pyetje

-Flisni gjatë dhe jashtë teme

-Nuk fokusoheni te krijimi i një lidhje me të, por te vetja juaj.