Zbulohet politikani shqiptar që ka 1 miliardë euro pasuri! Emri (Foto)

Shqiptari më i pasur është një politikan nga Kosova. Këtë tregojnë të dhënat e deklaruara nga vetë ai në Agjencinë Kundër Korrupsionit. Ndërsa pjesa dërrmuese e shoqërisë shqiptare ankohet për mungesë të ardhurash, dhe pamundësi për të përballuar shpenzimet e një jetese normale, për këtë politikan shifrat tregojnë diçka krejt tjetër.

Kryetari i Partisë së Fortë, Visar Arifaj, e ka shpallur zyrtarisht veten miliarder.

LEXO EDHE  Bufi gjigand i quajtur ‘vd*kja e zezë’ shihet pas 150 vitesh

Pikërisht ky politikan nga Kosova, ka një pasuri prej 1 miliard dollarësh.

Kjo verifikohet edhe nga formularët e publikuar nga Agjencia Kundër Korrupsion, ku Arifaj deklaron se ka një pasuri prej 1 000 189 088.02 euro.

Mund të duket e pabesueshme, por Arifaj është lideri më i ri partiak në Kosovë, siç është edhe më i pasuri mes tyre.