Pëllumb Pipero shpallet “Qytetar Nderi” nga bashkia e Skraparit

Mjeku i njohur Pëllumb Pipero është shpallur “Qytetar Nderi” nga Bashkia e Skraparit.

Titulli i është dhënë me miratimin e Këshillit Bashkiak të qytetit të lindjes së doktorit, i cili i bë shumë popullor gjatë pandemisë nga koronavirusi, me këshillat që jepte për qytetarët.

Me propozim të Kryetarit të Bashkise, Adriatik Mema, Keshilli i Bashkise Skrapar i dha titullin “Qytetar Nderi”, Profesor Pëllumb Piperos.

LEXO EDHE  Ndërtimi i rrugëve me 4P, Malaj: Prodhon krizë të borxhit publik

Motivacioni i titullit është: “Për veprimtari të shquar profesionale dhe akademike për gjatë gjithë karrierës së tij në fushën e mjekësisë, veçanërisht në atë të sëmundjeve infektive, si dhe për kontributin e çmuar profesional dhe publik në përballimin e situatës së pandemisë, shkaktuar nga COVID-19”.