Në 3 qershor rinis “Vettingu”/ Në sitë, ish-kryetarja e Gjykatës së Lartë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit do të rifillojë punën në datën 3 qershor.

Kështu, KPK do ti rikthehet procesit të vettingut i cili u ndërpre për shkak të koronavirusit.

Seanca e parë dëgjimore do të nisë me ish-kryetaren e Gjykatës së Lartë Shpresa Becaj, që tashmë mban funksionin e Gjyqtares në Gjykatën e Apelit Tiranë.

LEXO EDHE  Maskat jo të detyrueshme në Brazil, Bolsonaro: Herët a vonë të gjithë do prekemi nga virusi

Trupa që do gjykojë ish-kryetaren e Gjykatës së Lartë përbëhet nga Suela Zhegu, Roland Ilia dhe Lulzim Hamitaj.