Meta: MAFIA urdhëroi shkatërrimin e Teatrit Kombëtar

Me një gjuhë të ashpër, presidenti Ilir Meta ka reaguar për prishjen e Teatrit Kombëtar. Meta ka hedhur akuza të forta, duke folur për “MAFIEN në pushtet”.

MAFIA urdhëroi shkatërrimin, jo vetëm të një prej monumenteve të trashëgimisë kulturore më të rrezikuara të Europës, por edhe të çdo iluzioni për ekzistencën e shtetit të së drejtës në Shqipëri“, – shkruan Meta.

Postimi i Metës:

Pak orë më parë, në kulmin e errësirës, MAFIA urdhëroi shkatërrimin, jo vetëm të një prej monumenteve të trashëgimisë kulturore më të rrezikuara të Europës, por edhe të çdo iluzioni për ekzistencën e shtetit të së drejtës në Shqipëri.

LEXO EDHE  Bylykbashi zbulon statutin e ri të PD-së: Jo më Kryesi të komanduar, vetëm organe të zgjedhura me votë

Dhunimi i njëkohshëm i artistëve dhe gazetarëve është një damkë e zezë për MAFIEN në pushtet.

Kjo pamje do kujtohet njësoj si kazmat e diktaturës në ‘67 mbi kishat dhe xhamitë.

KY ËSHTË NJË KRIM KUSHTETUES, LIGJOR DHE MORAL I PAAMNISTUESHËM.