Gara për SPAK, më datë 18 maj intervistohen katër kandidatë

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, në vijim të procesit të vlerësimit të kandidatëve për prokuror në Prokurorinë e Posaçme, njofton se në datën 18 maj do të zhvillohen intervistat me kandidatët.

KLP njoftoi të enjten se “në zbatim të nenit 14, pika 3 të rregullores “Mbi kriteret dhe procedurën për ngritjen në detyrë të prokurorëve pranë Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar”. Intervistat me kandidatët do të regjistrohen me audio dhe do të zgjasin jo më shumë se 45 minuta për secilin kandidat”.

LEXO EDHE  Zjarr në Gjirokastër, digjen sipërfaqe të mëdha

“Orari i zhvillimit të intervistave është si më poshtë: Dorina Bejko 10.00; Dritan Premçi 10.45; Sotir Kllapi 11.30; Vladimir Mara 12.15 “,- njoftoi KLP.

Kandidatët do të njoftohen nominalisht për orarin e zhvillimit të intervistës.